Klantencase Topbrands | CTC Talent
18 september 2023 

Klantencase Topbrands | CTC Talent

Hoe ze hun Excel (t/m Expert)- en PowerPoint-vaardigheden hebben verbeterd met CTC Talent. 

Topbrands is een wereldwijde leverancier van producten op het gebied van cosmetica, persoonlijke en huishoudelijke verzorging. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten te verrassen met innovatieve producten maar weten ook dat hun succes afhangt van de kwaliteit en motivatie van hun medewerkers. Daarom investeert Topbrands in hun groei en ontwikkeling met behulp van CTC Talent. 

Al vier jaar hebben Topbrands en CTC Talent een prettige samenwerking, waarbij CTC Talent trainingen verzorgt voor de medewerkers. 

Wat vond Topbrands van onze trainingen? 

Marisa is HR-adviseur bij Topbrands en verantwoordelijk voor het organiseren van de trainingen voor haar collega's. Zij heeft onze trainingen als zeer positief ervaren. Dit is wat ze erover zegt: 

"CTC Talent levert kwalitatief goede trainingen die aansluiten bij de behoeften van onze medewerkers. Wilhelm, de trainer, is een enthousiaste en deskundige docent die veel praktijkvoorbeelden gebruikt en ruimte geeft voor vragen en feedback. Ik ben erg tevreden over de resultaten die we hebben behaald met CTC Talent. Onze medewerkers zijn nu beter in staat om Excel- en PowerPoint-bestanden te maken, te analyseren en te presenteren. Ik zou CTC Talent zeker aanraden aan andere bedrijven die hun vaardigheden willen verbeteren op een leuke en effectieve manier." 

Hoe was de samenwerking met Topbrands? 

Wilhelm is de trainer van CTC Talent die de Excel (Basis t/m Expert)- en PowerPoint-trainingen heeft gegeven aan Topbrands. Hij beschrijft Topbrands als een modern en dynamisch bedrijf waar veel enthousiaste mensen werken. De werksfeer is informeel en er is ruimte voor eigen initiatief.  

Aldus Wilhelm; "Topbrands is een fijne klant om mee samen te werken. De trainingen zijn goed voorbereid en georganiseerd, zodat alles soepel verloopt. Miranda, de receptioniste van Topbrands, is ook erg behulpzaam en gastvrij. Ze zorgt ervoor dat ik altijd toegang heb tot de trainingsruimtes en dat ik niets tekort kom. De deelnemers aan de trainingen zijn gemotiveerd en leergierig. Ze stellen veel vragen en doen actief mee aan de oefeningen. Het is leuk om hen te zien groeien in hun Excel- en PowerPoint-vaardigheden." 

Wil jij ook je Excel- en PowerPoint-vaardigheden verbeteren? 

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Topbrands en wil je ook je Excel- en PowerPoint-vaardigheden verbeteren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We horen graag van je!

Over de schrijver