Klantencase Radine

Hoe Radine profiteert van de trainingen van CTC Talent

Radine is een bedrijf dat gespecialiseerd is in toevoertechnieken en assemblage-oplossingen. Ze kunnen zowel serie productoplossingen als maatwerk leveren. Radine is een nuchter, gastvrij en vooruitstrevend bedrijf dat altijd op zoek is naar verbetering.

Een van de manieren waarop Radine zijn medewerkers ontwikkeld, is door het volgen van trainingen bij CTC Talent. CTC Talent biedt praktische en op maat gemaakte bedrijfstrainingen aan, die aansluiten bij de behoeften en het niveau van de medewerkers. Remco, de directeur van Radine, is erg te spreken over de trainingen die hij en zijn team hebben gevolgd. Hij vertelt:

"CTC Talent kijkt naar wat we nodig hebben en wat we al kunnen. Ze geven ons tips en tricks om ons werk makkelijker en efficiënter te maken. De trainer is erg betrokken en weet een goede sfeer te creëren. Hij kan goed omgaan met de verschillende niveaus van onze medewerkers en geeft iedereen de kans om te leren. We hebben al veel geleerd van de trainingen en we kijken uit naar de Power BI training die we binnenkort gaan doen."

Wilhelm, de trainer van CTC Talent, is ook enthousiast over Radine. Hij omschrijft ze als een recht door zee mannenbedrijf; je weet waar je aan toe bent. Hij vindt het leuk om trainingen te geven aan Radine, omdat de cursisten leergierig zijn en vragen stellen over hoe ze de stof kunnen toepassen in hun werk. Wilhelm zegt:

"Radine heeft een team dat echt meedenkt met de klant. Ze zijn ervaren ingenieurs die aandacht hebben voor het eindconcept en de praktische uitvoerbaarheid ervan. Dat zag ik ook terug tijdens de trainingen, waar ze actief meedachten en zelf toepassingen bedachten. Het is een plezierig bedrijf om mee samen te werken."

Wil jij ook de kracht van Excel en Power BI kunnen benutten voor je werk? Neem dan contact op met CTC Talent voor een vrijblijvend intakegesprek.

Over de schrijver