Ontdekken van passies en persoonlijke groei bij CTC Talent
09 mei 2023 

Ontdekken van passies en persoonlijke groei bij CTC Talent


Syntyché heeft voor enkele maanden een werk-fit traject bij ons gevolgd in Veenendaal. Tijdens haar traject heeft ze ontdekt dat ze het leuk vindt om met kinderen te werken en administratief werk te doen. Om deze reden heeft ze een traject gevolgd op een basisschool en bij ons administratief werk verricht, zoals notuleren, onderzoek doen naar behoeften van de doelgroep, gesprekken voeren met de doelgroep en een stukje acquisitie.

" CTC Talent staat open voor mensen die hulp nodig hebben en is niet alleen gericht op winst maken met trainingen. Je wordt met open armen ontvangen", zegt Syntyché.

Wat was je grootste uitdaging tijdens je tijd bij CTC Talent?

Na een lange tijd niet gewerkt te hebben, was het starten bij CTC Talent een uitdaging voor Syntyché. "Gelukkig werd er geen hoge druk op mij gelegd en kreeg ik de tijd om rustig op te starten. Ook de bedrijfscultuur was heel ontspannen. Er is een goede samenwerking binnen het team en je valt niet buiten de boot, er is ruimte voor iedereen".

Welke groei of verbetering zag je opkomen tijdens je tijd bij CTC Talent?

"CTC zat in een wat roerige periode toen ik een traject bij hen begon. Achteraf zie ik dat CTC door deze periode hun kracht heeft gevonden. Nu zijn ze aan het groeien en richten ze zich vooral op hun core business, namelijk office trainingen. Zelf heb ik een Excel basis training gevolgd en merkte dat de trainer veel kennis en ervaring heeft. Op persoonlijk vlak ben ik trots op mijn re-integratie traject en zie ik dit als mijn succes". 

Wat is het hoogtepunt van je tijd bij CTC Talent?

"Het leukste aan mijn tijd bij CTC Talent was het zien van het enthousiasme van het team, hun gedrevenheid en kennis ongeacht hun leeftijd. Ik zou het aanbevelen aan anderen die geïnteresseerd zijn om bij CTC Talent een traject te volgen vanwege mijn positieve ervaring en het feit dat de drempel niet te hoog ligt".

Het verhaal van Syntyché toont aan hoe iemand met de juiste standvastigheid en steun succesvol kan re-integreren in de arbeidsmarkt. Door haar tijd bij ons heeft ze ontdekt wat ze leuk vindt. We hebben met haar waardevolle gesprekken gehad en zijn dankbaar voor de tijd dat ze bij ons heeft meegedraaid. We delen dit graag met jullie. Op deze manier zie je ook een stukje van wie wij zijn als bedrijf en wat er achter de schermen gebeurd. 


Over de schrijver