Over CTC Talent

Wat zit er in jou?

Welkom bij CTC Talent!

Wat goed dat je interesse toont in onze diensten en actief bezig bent met je eigen ontwikkeling!

Wij geloven dat ook jij een kans verdient om jezelf en je talent te ontdekken. Wij zijn ervan overtuigd dat de persoonlijke aandacht voor onze studenten voorop moet staan in ons onderwijs. Daarna komt het leerproces aan bod.

Ongeacht of je nu een training of een volledige opleiding volgt; onze benadering is hetzelfde: Persoonlijk en Praktijkgericht. Wij geloven dat je het beste leert in de praktijk, door het geleerde zelf te ervaren met praktijkgerichte lessen, oefeningen en casussen blijft de stof beter hangen en leer je jezelf echt een nieuwe vaardigheid aan!

Ons doel is dan ook persoonlijke, motiverende en praktijkgerichte lessen, trainingen en opdrachten voor onze studenten te geven, zodat jij in een fijne, inspirerende en motiverende omgeving jouw talenten kunt ontdekken en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Jij staat centraal en wij helpen je groeien

Van tuinhuisje tot volledige leslocatie

CTC Talent is in Januari 2005 opgericht als IP Campus Computer Training Centrum Veenendaal in een klein tuinhuisje van 25 m2. De focus lag op trainingen in Microsoft Office, Computervaardigheden en Social Media.

Enige tijd later werd er verhuisd naar een grotere locatie met meer mogelijkheden. Na een aantal jaren werd door de groei van IP Campus CTC Veenendaal ook deze ruimte te klein. Daarom is 2 januari 2014 besloten om te verhuizen naar de huidige locatie; Wiltonstraat 2a in Veenendaal.

Deze leslocatie biedt ons alle mogelijkheden om jouw zo goed mogelijk te kunnen helpen in jouw ontwikkeling.

CTC Talent

In maart 2019 hebben wij besloten om onszelf om te dopen tot CTC Talent. Deze nieuwe naam verbeeld beter onze visie op onderwijs: Jou een kans aanbieden om jouw talenten te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

De diverse diensten van CTC Talent zijn ondergebracht in verschillende onderdelen, met elk een eigen focus:

CTC Office

Onder de naam CTC Office bieden wij computervaardigheids- en Microsoft Officetrainingen voor werknemers, bedrijfsteams en particulieren. Hierbij gaan we terug naar de basis en bouwen we vanuit daar de kennis op. Tijdens de intake wordt het al aanwezige kennisniveau bepaalt en wordt de training hierop aangepast. De trainingen worden zowel in individueel als in groepsverband (voor bedrijfsteams) gegeven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het afnemen van ICDL- of MOS examens

CTC MBO; Praktijkopleiden in het MBO

Onder de noemer CTC MBO bieden wij persoonlijke en praktijkgerichte mbo-opleidingen en vakcursussen in verschillende vakgebieden aan. Onze opleidingstrajecten zijn zo vormgegeven dat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen om jezelf en het door jouw gekozen vakgebied te ontdekken Hierbij gaan wij uit van het principe Praktijkleren in het MBO, zo leer jij zoveel mogelijk in de praktijk de skills die nodig zijn in jouw vakgebied.

ActieComm (Academie voor Communicatie en Interactie)

De Academie voor Communicatie & Interactie geeft training, coaching, persoonlijke assesments en advies op het gebied van communicatie en intermenselijke interactie. Wij zijn gespecialiseerd in het onderkennen en zo nodig ombuigen van de cultuur binnen de organisatie, de afdeling en/of het (management)team en de tekorten in de omgang en de communicatie die hieruit zijn ontstaan.

Wij begeleiden, trainen en motiveren u en uw team in het ombuigen van de oude en behouden van een vernieuwde cultuur. Wij zorgen ervoor dat men niet terugvalt in het oude gedrag. Dit doen wij door nauwe samenwerking met alle betrokkenen en een flinke dosis creativiteit.

Warm zakelijk

Hoe CTC Talent ook veranderd en groeit, één element blijft overeind. De warme huiselijkheid en de aandacht voor onze studenten, het concept dat wij Warm Zakelijk noemen.

Hoe dat tot uiting komt? Bijvoorbeeld in de sfeer van de inrichting. Zo hebben wij een gezellige lounge waar een geënsceneerd haardvuur op de achtergrond behaaglijk knettert. De koffieautomaat staat om de hoek en is vrij te gebruiken. Daarnaast lunchen wij als team gezamelijk aan de keukentafel, voel je welkom om aan te schuiven!

Kortom; we willen dat jij als 'gast' je welkom en vrij voelt!

Heb je vragen over CTC Talent, of een van onze diensten? Neem gerust contact op!


Wij helpen je graag in je ontwikkeling en je ontdekkingsreis naar jezelf en jouw talenten.

Team CTC Talent

Onze diensten

MBO Opleidingen

School jezelf om in een door jouw gekozen vakgebied. bekijk ons opleidingsaanbod op CTC MBO

Microsoft Office trainingen

School jezelf om tot Microsoft Office Expert met onze Microsoft Office cursussen op CTC Office

Computervaardigheden

Leer goed om te gaan met de computer met onze computervaardigheidscursussen

Computer examens

Met een ICDL of MOS certificaat bewijs je dat je vaardig bent met de o.a. de computer & Microsoft Office

Communicatietraining

ActieComm geeft training, coaching en advies op het gebied van communicatie en interactie.