Groepstrainingen voor Microsoft Office nu ook beschikbaar bij individuele aanmelding
02 maart 2023 

Groepstrainingen voor Microsoft Office nu ook beschikbaar bij individuele aanmelding

Wil je een training bij ons volgen, maar doe je dit liever in groepsverband? Vanaf deze maand kan dit ook bij CTC Talent 

Onze groepstrainingen voor Microsoft Office werden voornamelijk gegeven aan bedrijf teams. Cursisten die zich individueel aanmelden gaven wop 1 begeleiding, onder andere omdat wpersoonlijk en praktijkgericht onderwijs belangrijk vinden. Vanaf maart 2023 is er een nieuwe mogelijkheid. Je kunt je nu als individuele cursist aanmelden voor een groepstraining. In dit artikel leggen we uit waarom we denken dat dit voor een deel van de cursisten een fijnere trainingsvorm is.  

Wat is het voordeel van een groepstraining? 

Onze groepstrainingen bestaan uit kleine groepen om de kwaliteit van de training te waarborgen. In deze trainingen merken wdat de cursisten het fijn vinden om in een energieke en prettige omgeving te leren. De cursisten leren van elkaars fouten en er is ruimte voor interactie en vragenCursisten kunnen samen praktische oefeningen uitvoeren. Onder constante begeleiding van een ervaren trainer is dit voor een deel van onze cursisten een voorkeur van trainen. Daarom besloten wom ook voor individuele cursisten groepstrainingen te bieden. De trainingen zijn rond de twee, drie of vier dagdelen, dit is afhankelijk van het programma. Hieronder kun je een kort overzichtje van de aankomende ComputervaardighedenExcelWord, PowerPoint en Outlook groepstrainingen vinden. 

 groepstrainingen Microsoft Office mei/juni 2023


 

Je kunt je nu aanmelden voor een van deze groepstrainingenIn de loop van het jaar worden er meer groepstrainingen aangeboden. Wat we nog wel willen noemen is dat deze vorm niet voor iedereen de beste manier van leren is. Een individuele training blijft mogelijk voor de cursisten die liever 1 op 1 begeleiding krijgen. Twijfel je welke trainingsvorm beter bij jou past? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan zal een van onze collega’s je helpen een geschikte training te vinden.  


Klik hier voor meer informatie over de trainingen

Over de schrijver