Google Workspace Teamtrainingen

Aanmelden


Google workspace teamtrainingen

Leer omgaam met de Google Workspace

Met Google Workspace kunt u efficiënt en veilig samenwerken. Alle programma's in Workspace; Zoals Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Gmail en Agenda zijn onderling verbonden, waardoor uw data altijd up-to-date is. U kunt data makkelijk en snel naar uw collega's verzenden en met elkaar communiceren via Hangouts. Ook is er de mogelijkheid om video-oproepen te doen. Google Workspace biedt al deze functionaliteiten om uw team effectiever te maken.

Cursuseigenschappen

Teamtraining

Bij teamtrainingen volgen de cursisten een klassikaal programma in groepen van maximaal 6 deelnemers. Ze krijgen les van een ervaren trainer en leren met behulp van praktische oefeningen efficiënt te werken met het programma, hierbij is veel ruimte voor specifieke vragen vanuit de cursisten.

Bij meer dan 6 deelnemers worden de cursisten in meerdere groepen ingedeeld.

Een teamtraining kan zowel in-company als op de les locatie van CTC Talent in Veenendaal worden gegeven.

Niveau-indicatie

De teamtrainingen voor de Google Workspace leren u effectief (samen)werken met de verschillende programma's van de Workspace

Doelgroep

Iedereen die werkt of gaat werken met de verschillende programma's van de Google Workspace

Tijdsduur

2 - 4 dagdelen van 3 uur (afhankelijk van het programma)

Locatie

In-company of bij CTC Talent in Veenendaal

Programma´s  Google Workspace

documenten

Documenten

Google Documenten is het online tekstverwerkingsprogramma van Google. Het biedt gebruikers een eenvoudige en intuïtieve manier om documenten te maken en bewerken, deze documenten te delen, etc.

Spreadsheets

Google Spreadsheets is het online rekenbladprogramma van Google. Het biedt gebruikers een eenvoudige en intuïtieve manier om gegevens in te voeren, te bewerken, te analyseren en te visualiseren.

google-slides

Presentaties

Google Presentaties is het online presentatieprogramma van Google. Het biedt gebruikers een eenvoudige en intuïtieve manier om presentaties te maken, te bewerken en te delen.

gmail

Gmail

Gmail is de online e-mailservice van Google. Het biedt gebruikers een eenvoudige en intuïtieve manier om e-mails te verzenden, te ontvangen en te beheren.

calender

Agenda

Google Agenda is de online agenda-app van Google. Het biedt gebruikers een eenvoudige en intuïtieve manier om afspraken, herinneringen en andere activiteiten te plannen en te beheren.

Uw team leren omgaan met de Google Workspace?

Wilt u een teamtraining inplannen?

Na aanmelding nemen wij contact met u op voor een adviesgesprek om uw wensen te bespreken, naar aanleiding van dit gesprek sturen wij u een offerte.