Computervaardigheden

Leer efficiënt om te gaan met de computer

Aanbod bekijken

Computervaardigheden: essentieel in de digitale samenleving 

Om in de moderne digitale samenleving mee te kunnen doen, zijn basis-computervaardigheden essentieel. De computervaardigheidstrainingen van CTC Talent voorzien in deze behoefte. 

Daarnaast bieden wij erkende ICDL en MOS examens om jouw computerkennis te kunnen bezegelen met een internationaal erkend certificaat.

cursus computervaardigheden
Computervaardigheden zijn een must om goed te kunnen functioneren in de huidige digitale wereld. Met deze praktijkgerichte cursus computervaardigheden leer je hoe je kunt werken met de computer, Microsoft Windows 10 en leer je de noodzakelijke basis van de belangrijkste Officeprogramma's; Word, Outlook, PowerPoint en Excel.
Typevaardigheidscursus
Snel kunnen typen is essentieel voor vele onderdelen binnen het werkveld, zeker voor de administratieve beroepen. Leer blindtypen met een uitdagende online typecursus voor jongeren én volwassenen. Met deze online training leren de cursisten op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers.
ICDL Examens
Het Europees computerrijbewijs, tegenwoordig het Internationaal computerrijbewijs is hét bewijs van jouw computervaardigheden en voegt waarde toe tijdens je studie, aan je CV of voor je werk, ongeacht jouw levensfase. Computervaardigheden zijn een belangrijke basis voor het bereiken van jouw doelen. Bewijs met ICDL dat je vaardig bent!
MOS Examens
Met het wereldwijd erkende MOS certificaat bewijs je dat je Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert of Microsoft Office Master bent. Uit onderzoek blijkt dat het salaris van Microsoft Office Specialisten 12% hoger ligt dan dat van niet gecertificeerde collega’s. CTC Office/ CTC Talent is een Microsoft Authorized Testing Center en neemt MOS examens af.