Communicatietraining

Aanbod bekijken

Heldere communicatie is een must

In de hedendaagse samenleving worden goede communicatieskills van managers en medewerkers steeds belangrijker. Communicatie is overal aanwezig. Het is geen optie, maar een must om helder en duidelijk te communiceren.

CTC Talent geeft training en coaching in de communicatie om dit doel te kunnen bereiken, hierbij werken wij samen met de Academie voor Communicatie & Interactie (ActieComm)

Onze diensten

Communicatie training

Communicatietraining

Wij verzorgen tal van trainingen op het gebied van communicatie en interactie, onze aanpak bestaat uit een training op maat.
Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Coaching kan net dat duwtje in de rug zijn, die men op dat moment nodig heeft. Een goede coach voelt dan ook haarfijn aan wanneer en op welke plek hij een duwtje moet geven.

Medezeggenschap en OR

Medezeggenschap & OR

De Academie voor Communicatie & Interactie traint u en uw OR op zowel inhoud als proces. Vooral het praktijk-leren staat centraal.
Brain management

Brainmanagement

De Academie voor Communicatie & Interactie geeft trainingen om u te leren efficiënt met informatie om te gaan
Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

De Academie voor Communicatie & Interactie is gespecialiseerd in het onderkennen en ombuigen van de cultuur binnen de organisatie.

Meer over ActieComm

Over de Communicatie trainingen

De Academie voor Communicatie & Interactie (ActieComm) geeft training, coaching en advies op het gebied van communicatie en intermenselijke interactie.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderkennen en zo nodig ombuigen van de cultuur binnen de organisatie, de afdeling en/of het (management)team en de tekorten in de omgang en de communicatie die hieruit zijn ontstaan.

Wij begeleiden, trainen en motiveren u en uw team in het ombuigen van de oude en behouden van een vernieuwde cultuur. Wij zorgen ervoor dat men niet terugvalt in het oude gedrag. Dit doen wij door nauwe samenwerking met alle betrokkenen en een flinke dosis creativiteit.

Wij trainen binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en het bedrijfsleven door heel Nederland.


Over het persoonlijke Assessment

Zonder het nut van de gebruikelijke psychologische tests te betwisten kijkt CTC Talent veel verder. Wij gaan samen met de kandidaat op ontdekkingsreis naar zijn of haar talenten. Dit kunnen we doen met behulp van zeer verschillende instrumenten.

  • Vragenlijst over jou Persoonlijke Stijl in kerngedrag, maar ook het gewenste gedrag.
  • Vragenlijst voor inzicht de keuzes die je maakt. 
  • Lijst voor Persoonlijke Interesses
  • (Bedrijfs)Cultuur vragenlijst.
  • Test voor specifieke Intelligentie Factoren (Zowel IQ als EQ)
  • Etc.