Mbo opleidingen

Bekijk ons aanbod


De MBO opleidingen van CTC Talent kunnen door een doelgericht en flexibel studieprogramma in de versnelde vorm worden gevolgd. De opleiding is effectief ingericht en kan op jou individuele situatie worden afgestemd. 

De opleidingen bestaan uit vakinhoudelijke en algemene lessen, een stage, een gedeelte zelfstudie en keuzedelen.
Na het afronden van de opleiding heb je een officieel, overheids-erkend MBO diploma gehaald.


MBO opleidingen praktijk

CTC Talent / MBO gaat uit van het principe praktijkleren in het mbo. Hierbij leer je zoveel mogelijk de nodige beroepsvaardigheden in de praktijk, met goede afwisseling van inspirerende lessen en workshops.


Wij helpen je graag in je ontwikkeling en je ontdekkingsreis naar jezelf en jouw vakgebied!

MBO 2 opleiding medewerker receptie

Assistant Business Services MBO 2

De MBO niveau 2 opleiding Assistant Business Services is gericht op het werken op het kantoor, het secretariaat en de receptie.
MBO 3 opleiding secretaresse

Allround Assistant Business Services MBO 3

De MBO niveau 3 opleiding Allround Assistant Business gaat dieper in op het plannen en organiseren, ook leer je effectief notuleren en archiveren
MBO 4 opleiding Managementassistent

Office & Management Support Specialist MBO 4

De MBO niveau 4 opleiding Office & Management Support Specialist gaat ook in op communicatie en management en bedrijfseconomie
mbo 4 opleiding bedrijfsadministrateur
De MBO niveau 4 opleiding Business Administration & Control Specialist gaat dieper in op Bedrijfs- administratie en processen
mbo 4 opleiding Medewerker HRM
De MBO niveau 4 opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist gaat dieper in op wet- en regelgeving, ondersteuning van personeelszaken, e.d.
mbo 4 opleiding Medewerker Marketing & Communicatie

Marketing & Communication Specialist MBO 4

De MBO niveau 4 opleiding Marketing & Communication Specialist gaat dieper in op communicatie en Marktonderzoek, mediaplannen, content, e.d.