Word digitaal vaardig

Essentieel in de moderne samenleving

Start hier
Digitale vaardigheden

Waarom is digitale geletterdheid zo belangrijk?

Op weg naar een digitale samenleving

Ruim 20% van de Nederlanders tussen de 16 en 65 jaar heeft moeite met digitale vaardigheden. Dit terwijl de samenleving steeds digitaler wordt. Meer en meer communicatie en contact vind zich online plaats. Mensen met weinig tot geen digitale vaardigheden raken hierdoor steeds meer achterop.

Privacy en veiligheid

Wanneer je digitaal informatie opzoekt, verstuurt of ontvangt. Is het belangrijk om te weten hoe je de controle kunt houden over jouw eigen privacy en veiligheid. Wanneer je weinig digitale kennis hebt, loop je het gevaar dat jouw gegevens in de handen van de verkeerde mensen valt, met allerlei ellende tot gevolg.

Een must voor werkgevers

Mensen met weinig digitale vaardigheden hebben meer kans om werkloos te worden en te blijven. Online solliciteren is voor hen moeilijk en bij steeds meer banen hebben mensen de computer nodig voor hun werk.

De digitale overheid

Contact met de overheid en met zorgverleners gebeurt steeds vaker digitaal. Zonder Computervaardigheden is het moeilijker om bijvoorbeeld een uitkering of toeslag aan te vragen. Of om contact te krijgen met zorgverleners, waardoor iemands gezondheid kan verslechteren. Zo komt iemand met weinig digitale vaardigheden steeds verder in de problemen.

Bekijk onze cursussen

Microsoft Office

Microsoft Office

Bekijk aanbod


computervaardigheden

Computervaardigheden

Bekijk aanbod

Praktische oefeningen

Beter onthouden door het gebruik van praktische oefeningen

Persoonlijk

Wij hebben persoonlijke aandacht voor jou. Mede door vaste aanspreekpunten zodat je weet bij wie je terecht kunt.

Microsoft Office

Word Basis cursus

Word Basis

In de Word basis cursus leer je de basisvaardigheden om op een professioneel niveau met Word te kunnen werken.
Word gevorderd cursus

Word Gevorderd

Bij de Word gevorderd cursus gaan we nog dieper de stof in en leer je complexe documenten maken die er goed uitzien en makkelijk te lezen zijn.
Excel Basis cursus

Excel Basis

De Excel Basis cursus laat je op een praktische manier kennismaken met Excel, we gaan terug naar de basis en bouwen vanuit daar de kennis op
Excel Gevorderd cursus

Excel Gevorderd

in de cursus Excel voor gevorderden ontdek je de verdergaande mogelijkheden van Excel. Denk aan functies, beveiliging, etc.
Excel Expert cursus

Excel Expert

Wil je zeer complexe berekeningen kunnen maken in Excel? Volg dan onze Excel Expert teamtraining. Bij deze teamtraining ontdekt u de geavanceerde mogelijkheden van Excel.
Outlook cursus

Outlook

Wil je alles uit Outlook halen en jouw mailbox voor je laten werken? In onze Outlook teamtraining ontdek je alle facetten van Outlook; E-mail, Contacten, Agenda en meer.
PowerPoint cursus

PowerPoint

. In de PowerPoint cursus leer je op een snelle en efficiënte manier presentaties zo vorm te geven dat je het publiek actief betrekt bij jouw presentatie.

Computervaardigheden

cursus computervaardigheden

Computervaardigheden 

Met de cursus Computervaardigheden leer je hoe je kunt werken met de computer, Microsoft Windows en leer je de noodzakelijke basis van de belangrijkste Officeprogramma's.
Typevaardigheidscursus

Typevaardigheden

Snel kunnen typen is essentieel voor vele onderdelen binnen het werkveld, zeker voor de administratieve beroepen. Leer blindtypen met een uitdagende online typecursus voor jongeren én volwassenen.
ICDL Examens

ICDL examens

Het Internationaal computerrijbewijs ICDL is hét bewijs van jouw Computervaardigheden en voegt waarde toe tijdens je studie, aan je CV of voor je werk, ongeacht jouw levensfase.