CTC Zakelijk

Start hier
Microsoft Office training

CTC Talent verzorgt al jaren o.a. incompany Microsoft Office trainingen.

De kwaliteit van de trainingen in combinatie met het toepassen van het geleerde in de praktijk staat hierin centraal. Wij horen van onze klanten terug dat dit ons echt onderscheid van de gemiddelde Microsoft Office opleider.

De trainingen bestaan uit een aantal dagdelen van 3 uur per dagdeel. Het aantal dagdelen is per training verschillend.

Tussen de dagdelen zit 2 weken. Dit is om de deelnemer de tijd te geven om de informatie te laten bezinken en de geleerde technieken uit te proberen. Een dagdeel bestaat uit een stukje herhaling en het verder opbouwen van de stof. De trainingen zijn zo ingericht dat de deelnemer leert begrijpen wat hij/zij doet en waarom. De deelnemer kan ook eigen vragen of voorbeelden inbrengen tijdens de training.

Door middel van een overzicht die wij aan kunnen leveren kan er een inventarisatie gemaakt worden van het huidige niveau van de medewerkers en kan hieruit de leerbehoefte op een objectieve manier inzichtelijk gemaakt worden. Hierbij kunnen we gebruik maken van de verschillende functieprofielen.

Deze bedrijven gingen je o.a. voor

BKV Officetraining
Dikkenberg beton Officetraining
Acket Officetraining
Aldi Officetraining

Bekijk onze cursussen

Microsoft Office

Microsoft Office

Bekijk aanbod
computervaardigheden

Computervaardigheden

Bekijk aanbod

Jaar ervaring

Teamtrainingen gegeven

Cursisten geholpen

Microsoft Office

Word Basis cursus
In de Word basis teamtraining leert u als team de basisvaardigheden om op een professioneel niveau met Word te kunnen werken.
Word gevorderd cursus
Bij de Word gevorderd teamtraining gaan we nog dieper de stof in en leert u complexe documenten maken die er goed uitzien en makkelijk te lezen zijn.
Excel Basis cursus
De Excel Basis teamtraining laat u op een praktische manier kennismaken met Excel, we gaan terug naar de basis en bouwen vanaf daar de kennis op.
Excel Gevorderd cursus
in de teamtraining Excel voor gevorderden ontdekt u de verdergaande mogelijkheden van Excel. Denk aan functies, beveiliging, etc.
Excel Expert cursus
Wilt u met uw team alles weten over Excel? Volg dan onze Excel Expert teamtraining. Bij deze teamtraining ontdekt u de geavanceerde mogelijkheden van Excel.
Outlook cursus
Wilt u als team alles uit Outlook halen en uw mailbox voor u laten werken? In onze Outlook teamtraining ontdekt u alle facetten van Outlook.
PowerPoint cursus
In de PowerPoint teamtraining leert u op een snelle en efficiënte manier presentaties zo vorm te geven dat u het publiek actief betrekt bij uw presentatie.

Computervaardigheden

cursus computervaardigheden
In bijna elke sector gevraagd naar kennis voor Computervaardigheden. Onze teamtraining Computervaardigheden Basis leert uw team hoe ze met de computer kunt werken. Ook krijgen ze een kleine introductie in de verschillende Microsoft Office programma's.