CTC Zakelijk

Investeer in de ontwikkeling van uw medewerkers

Start hier
Microsoft Office training

CTC Talent verzorgt al jaren o.a. incompany Microsoft Office trainingen.

De kwaliteit van de trainingen in combinatie met het toepassen van het geleerde in de praktijk staat hierin centraal. Wij horen van onze klanten terug dat dit ons echt onderscheid van de gemiddelde Microsoft Office opleider.

De trainingen bestaan uit een aantal dagdelen van 3 uur per dagdeel. Het aantal dagdelen is per training verschillend.

Tussen de dagdelen zit 2 weken. Dit is om de deelnemer de tijd te geven om de informatie te laten bezinken en de geleerde technieken uit te proberen. Een dagdeel bestaat uit een stukje herhaling en het verder opbouwen van de stof. De trainingen zijn zo ingericht dat de deelnemer leert begrijpen wat hij/zij doet en waarom. De deelnemer kan ook eigen vragen of voorbeelden inbrengen tijdens de training.

Door middel van een overzicht die wij aan kunnen leveren kan er een inventarisatie gemaakt worden van het huidige niveau van de medewerkers en kan hieruit de leerbehoefte op een objectieve manier inzichtelijk gemaakt worden. Hierbij kunnen we gebruik maken van de verschillende functieprofielen.

Deze bedrijven gingen je o.a. voor

BKV Officetraining

Barneveldse kraanverhuur

Dikkenberg beton Officetraining

Dikkenberg beton

Acket Officetraining

Acket

Aldi Officetraining

Aldi

Bekijk onze cursussen

Microsoft Office

Microsoft Office

Bekijk aanbod
Google Workspace Teamtraining

Google Workspace

Bekijk aanbod
computervaardigheden

Computervaardigheden

Bekijk aanbod

15+

Jaar ervaring

1750+

Teamtrainingen gegeven

10.000+

Cursisten geholpen

Microsoft Office

Word Basis cursus

Word Basis

In de basistraining Word leert uw team vaardigheden om op professioneel niveau met Word te werken.
Word gevorderd cursus

Word Gevorderd

Bij de gevorderde Word teamtraining gaan we dieper in op de materie en leert u complexe documenten te maken die er goed uitzien en gemakkelijk leesbaar zijn.
Excel Basis cursus

Excel Basis

De Excel Basis teamtraining introduceert u op een praktische manier in Excel. We gaan terug naar de basis en bouwen vanaf daar kennis op.
Excel Gevorderd cursus

Excel Gevorderd

In de teamtraining Excel voor gevorderden ontdekt u de verdergaande mogelijkheden van Excel. Denk aan functies, beveiliging, etc.
Excel Expert cursus

Excel Expert

Wilt u met uw team alles weten over Excel? Volg dan onze Excel Expert teamtraining. Tijdens deze teamtraining ontdekt u de geavanceerde mogelijkheden van Excel.
Outlook cursus

Outlook

Wilt u als team alles uit Outlook halen en uw mailbox voor u laten werken? Ontdek alle facetten van Outlook tijdens onze Outlook teamtraining.
PowerPoint cursus

PowerPoint

Tijdens de PowerPoint teamtraining leert u op een snelle en efficiënte manier presentaties vorm te geven, zodat u het publiek actief betrekt bij uw presentatie.

Google Workspace

Google workspace teamtrainingen

Teamtrainingen Google Workspace

De teamtrainingen voor de Google Workspace leren u effectief (samen)werken met de verschillende programma's van de Workspace; Zoals Documenten, Spreadsheets, Presentaties, Gmail en Agenda

Computervaardigheden

cursus computervaardigheden

Teamtraining Computervaardigheden

Computervaardigheden zijn tegenwoordig in bijna elke sector essentieel. Onze teamtraining Computervaardigheden Basis leert uw team hoe ze met de computer kunnen werken. Ook krijgen ze een kleine introductie in de verschillende Microsoft Office programma's.