MBO Opleidingen Business Services

mbo-opleidingen in het brede kader van zakelijke diensten

Ga naar de opleidingen
mbo gesprek

Volg een persoonlijke en verkort progamma

De mbo-opleidingen van CTC Talent kunnen door een doelgericht en flexibel studieprogramma in de versnelde vorm worden gevolgd. De opleiding is effectief ingericht en kan op jouw individuele situatie worden afgestemd. 

De opleidingen bestaan uit vakinhoudelijke en algemene lessen, een stage, een gedeelte zelfstudie en keuzedelen.
Na het afronden van de opleiding heb je een officieel, overheids-erkend mbo-diploma gehaald.

Informatie mbo-opleidingen

online leeromgeving

Online leeromgeving

Er wordt voor verschillende vakken gewerkt met een online leeromgeving. Hiervoor ontvang je een persoonlijke login en toegang tot de benodigde informatie.

flexibel-instromen

Flexibel instromen

De opleidingen starten op meerdere momenten per jaar, tenminste tweemaal per jaar bij voorkeur in februari en september.

Voorafgaand aan de startdatum kun je al eerder starten met de computertrainingen die onderdeel zijn van de opleiding. Je kunt dus flexibel starten wanneer het jou uitkomt.

workshops

Workshops

Regelmatig worden er aanvullende informatieve workshops verzorgd waar onder de introductie aan het begin van de opleiding, Communicatie & feedback, Archiveren en Gastvrijheid & klantgerichtheid.

klassikaal-individueel

Klassikaal en individueel

Er zijn klassikale lessen en individuele studiebegeleiding. Wij hebben persoonlijke aandacht voor jou, mede door vaste aanspreekpunten zodat je weet bij wie je terecht kunt. Dit geldt voor zowel de ondersteunende, als de vakinhoudelijke lessen.

De opleiding is doelgericht en no-nonsens. Het is namelijk ons doel dat jij je mbo-diploma behaald!

erkende-mbo-opleidingen

Erkend

De opleidingen die we in samenwerking met Marlijn Academie verzorgen zijn officiële, landelijke overheids-erkende MBO opleidingen.

De diploma’s worden daarom overal op dezelfde waarde gewaardeerd. Ze geven je een mooie (door)start op de arbeidsmarkt. Ook kun je makkelijker doorgroeien binnen een organisatie. Een diploma waar je echt wat aan hebt!

Microsoft Office training

Opleidingen mbo-Business Services

Help je graag anderen, heb je een dienstverlenende instelling? Ben je de (toekomstige) spin in het web op het kantoor? Voel jij je het visitekaartje van het bedrijf? Ondersteun jij jouw opdrachtgever graag zo goed mogelijk? Dan past een van deze opleidingen bij jou! 

Mbo niveau 2:

  • De opleiding Assistant Business Services is gericht op het werken op het kantoor, het secretariaat en de receptie. 

Mbo niveau 3:

  • De opleiding Allround Assistant Business Services gaat, naast meer eigen verantwoordelijkheid, dieper in op plannen en organiseren. Ook leer je effectief notuleren, nieuwsbrieven maken, etc. Een brede opleiding dus.

Mbo niveau 4:

  • De opleiding Office & Management Support Specialist gaat naast de genoemde onderdelen ook in op (interne – en externe) communicatie en management en bedrijfseconomie.
  • De opleiding Business Administration & Control Specialist gaat dieper in op financiële, logistieke, ICT, recht en (bedrijfs)economische processen. Ook leer je adviseren en presenteren.
  • De opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist gaat dieper in op juridische zaken en wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid. Human resource en cao's komen ook voorbij tijdens de opleiding.
  • De opleiding Marketing & Communication Specialist gaat dieper in op communicatie- en marktonderzoek, mediaplannen, styling, naamgeving, slogans en verpakkingen, etc. 


Indien je de opleidingen na elkaar volgt, heb je recht op vrijstellingen.

Anja

Leerzaam en inspirerend!  ik heb er veel voldoening uitgehaald dat je weer kunt leren en resultaat behaalt. Jullie kunnen dingen heel inspirerend brengen. Ik betwijfel of het bij een andere school was gelukt!


Chinasa

Hele fijne ervaring, ze houden rekening met je. Kom je ergens niet uit dan staan ze er voor je.  true agency

Assistant Business Services MBO 2

De MBO niveau 2 opleiding Assistant Business Services is gericht op het werken op het kantoor, het secretariaat en de receptie.

secretaresse-opleiding

Allround Assistant Business Services MBO 3

De MBO niveau 3 opleiding Allround Assistant Business gaat dieper in op het plannen en organiseren, ook leer je effectief notuleren en archiveren.

managementassistant opleiding

Office & Management Support Specialist MBO 4

De MBO niveau 4 opleiding Office & Management Support Specialist gaat ook in op communicatie en management en bedrijfseconomie.

arlington-research

Business Administration & Control Specialist MBO 4

De MBO niveau 4 opleiding Business Administration & Control Specialist gaat dieper in op Bedrijfs- administratie en processen

jason-goodman-

Legal, Insurance & HR Services Specialist MBO 4

De MBO niveau 4 opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist gaat dieper in op wet- en regelgeving, ondersteuning van personeelszaken, e.d.

jason-goodman

Marketing & Communication Specialist MBO 4

De MBO niveau 4 opleiding Marketing & Communication Specialist gaat dieper in op communicatie en Marktonderzoek, mediaplannen, content, e.d.

Stage

Vergroot jouw baankansen met een stage, waarbij je opdrachten maakt en begeleiding krijgt. De stage is een onderdeel van de studie.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van een stage. Soms kun je hier ook jouw baan voor inzetten. Het is belangrijk dat jouw stageplek SBB erkend is.
Op www.stagemarkt.nl vind je een overzicht van aangeboden en erkende stageplaatsen bij jou in de buurt.

Mocht je geen erkende stageplaats kunnen vinden, wordt er samen met CTC Talent naar een oplossing gezocht.

Branche erkende certificaten & diploma's

Bij de opleidingsinformatie vind je, per opleiding, welke certificaten & diploma's worden behaald.

Wanneer je start op niveau 2, kun je met vrijstellingen doorstromen naar niveau 3 of niveau 4. Dat betekent dat je sneller stijgt in mbo-niveau!